Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 19, 2013

nak tidur

bismillahirrahmanirrahim....



sebulan lagi baby dah nak keluar ni oi. takutnya. sekarang perut selalu rasa senak@ kebas sebab baby macam dah nak naik sampai dada. ruang perut dah makin sempit le tu. hehe. masalahnya bila dah kebas macam tu mummy awak ni susah nak tidurlah sayang. aktifnya kemainla lagi tak payah cakap. kadang2 sampai bergoyang badan. memang macam tu ek. huhu mummy nak tido nak tido nak tido please baby.....!!!!



nah... hurm baru perasan gambar masa pregnant tak banyak. sob2



oh dalam sibuk beraya hari tu adik aku pun sama sibuk nak berbini. loghat je tau. kita kahwin dia pun sibuk nak kahwin juga. :) jeles le tu.




perantin dengan atok.. 
pesanan berbaur amaran : lepas ni habiskan blaja dulu ye adik2 baru boleh memboyot macam hakak engkau ni. :)





No comments:

Post a Comment