Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 14, 2013

Rezeki perlu disyukuri

bismillahirrahmanirrahim....



rindunya kat blog ni. nak taip pun macam dah tak reti. tq pada yang sudi singgah ke sini. maaf juga sebab belum sempat nak berkunjung kembali. ini pun sekadar update ringkas terkini. banyak yang aku nak kongsi kat sini tapi masa sangatlah mencemburui disamping macam hal lagi. 




hehe ce teka ape ni?????


Im pregnant. macam tak percaya. 2 minggu lepas baru je buat buku pink rekod kesihatan ibu tu. tengok2 dah tiga bulan rupanya. ok fine. dalam masa yang sibuk nak biasakan diri dengan alam pekerjaan sekali gus prepare masuk alam nak jadi ibu. seriously letih tapi aku syukur dengan rezeki ni.cuma kecelaruan emosi yang  melampau2 akhir2 ni selalu buat aku hilang pertimbangan. takut pulak aku kang baby yang keluar tu kuat melalak sbb ikut ibu dia yang selalu nak touching lebih2 hampir setiap hari. aish...

tengokle atas tu ha. hb rendah, berat tak cukup. rupa-rupanya ibu mengandung ni mesti berat lebih 45 kg utk baby berada di zon selamat. dah nak dekat dua minggu ni berat tak juga nak naik2. aku rasa macam dah banyakkan makan dah. aish.... entahle... esok nak ambil darah pula. aku dah le makhluk takut benda2 macam tu ha... uwaa!!!! nak pengsan rasa. jomlah temankan aku esok pagi....huuu  tu je nak mengadu... hee :')




p/s : doakan aku n baby sihat2 dan tenang2 aje ye semua bolehla aku melawat korang pula nanti :)




13 comments:

  1. yeay..dah ada isi..! hehe..alhamdulilah..rezeki jangan ditolak.. :) jaga diri molek2 kak.. makan kena jaga.. (*sya tak tahu nak bg nasihat gimana..sbb tak ada experience..LOL) apa2 pun harap semuanya selamat.. inshaALlah..

    p.s/ha'ah kan lama senyap..ehhe

    ReplyDelete
  2. weee~ank sedare ku!^^alhmdulillh n tahniah nurul!in shaa Allah.sents mndoakn bakal2 ibu n baby sht smuanya.enjoy ur pregnancy journey.jgn tacim2 sgt ok.hehe.sian baby nt=)

    ReplyDelete
  3. tahniah and tc..jgn buat kerja berat2

    ReplyDelete
  4. tahniah sis :)

    taka care taw + makan makanan berkhasiat :) :) :)

    ReplyDelete
  5. tahniah nurul..irah doakan nurul dari jauh..:))

    ReplyDelete
  6. tahniah sis n jaga diri n baby bebaik k.. ^__^

    ReplyDelete
  7. salam mal..jarang bertegur kat fb kat sini gak best..haha..
    dah teramat lama midi tak buat sebarang aktivti berkaaitn blog neyh.
    btw,, tahniah ye preggy..mmg dah boleh kan?dah keje ye?
    haaa mkn byk sikit bia berat naik..
    hb tu tak boleh nak kata ape la midi pon hb xcantik manjang...

    take care akmal..ckp kat en akmal midi suh jg elok2..ibu mngndung sensitip :P
    *rindu pulak ;)

    ReplyDelete
  8. Awesome articlе.

    Here is mу webpage :: water filters fast

    ReplyDelete
  9. Αn imρressiѵe ѕhare!
    I have just fοrwarded this ontο a fгienԁ ωho had bеen conductіng a littlе гesearсh on thіs.
    And he in fаct bought me breakfaѕt due to the fact that I discovered it for him.
    .. lol. So allow me to гeωοrd this.
    ... Thanks fοr the meаl!! Вut уeah, thanks for spending
    the tіme to ԁiѕсuss this subjeсt here on your wеbsitе.


    Feel free to visіt mу web sіte - http://fab.Sfc.keio.ac.jp/wiki/index.php/Index.php

    ReplyDelete
  10. wah , tahniahh akak ! x sabar nak menimbang anak sedara .. hahaha :D

    ReplyDelete
  11. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much,
    However I am having problems with your RSS. I don't know the reason why I am unable to join it. Is there anybody having the same RSS problems? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

    Here is my web page ... cellulite treatment

    ReplyDelete