Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 17, 2013

Vegetarian

bismillahirrahmanirrahim...




sebelum beli cek dulu. ada label ' suitable for vege baru boleh makan ye. eh2 bukan anda tapi aku je.




gatal hoi badan ni tak terkata maka terpakasalah akur kata doktor untuk menvegekan diri selama seminggu.  haa nampak tak, menarik je semua sayur buah kat bawah tu kan3.*tengah pujuk perut sendiri





 berdialog sambil sesi menyapu cream yang dibekalkan farmasi

Akmal :  pergh!! teruk ni. habis merah-merah semua. 
Aku  :  gatal hokeh.
Akmal  :  kalau kena kat abg ni dah masuk hospital agaknya. *sambil buat muka.
Aku  : haha.. hover. * tapi serius mmg gatal giler pun!

 

 hehe censored!



P/s : jaga kesihatan anda ye semua!




3 comments:

  1. Salah makan ya?
    Takpa...Seminggu jak jadi vegetarian...
    Lepas tu, dah boleh makan daging sudah bah...

    ReplyDelete
  2. makan vege kan bagus.. hihii...
    macam la anna ni vege gak..

    ReplyDelete
  3. alergi apa2 ke??? seksa kalau silap makan yg badan alergi..huhu.malam tak lena tidur.. huhu

    ReplyDelete