Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 8, 2013

Running Man

bismillahirrahmanirrahim....



siapa tak tahu running man sila angkat kening. kalau tak tahu meh nak cerita sikit. running man ni ialah salah satu rancangan variety show korea yang melibatkan artis-artis korea sendiri dan kadang-kadang juga menjemput artis lain sebagai tetamu. apa yang menarik tentang rancangan ni sebab ia memaparkan permainan-permainan menarik yang kadang-kadang agak kompleks yang perlu dilalui oleh semua K-pop star tersebut. seronok  tau bila kita dapat tengok artis-artis y meletops melaksanakan misi-misi permainan yang kebanyakannya menguji ketahanan fizikal mereka. haa bukan mereka je yang menjerit atau ketawa terbahak-bahak bahkan kita yang menonton pun naik syok. :)




barisan K-pop star yang terlibat bersama nickname masing2





berlari tu kerja mereka :) kalau tak lari tak dapat gaji kot..hehe



haa aku cadangkan pada siapa-siapa yang tak pernah layan show ni ce try sekali. mana tahu berkenan ke kan. macam akmal tu. dah berkenanla tukan ajak kita tengok running man semalam. hehe. biasanya aku tengok secara online di sini. boleh juga tengok di channel One HD (393) astro cuma episode dia lambat sikit baru keluar. tapi boleh je layan. Anda pula macam mana??? mana tahu ada yang jumpa link running man lagi best ke bolehlah kongsi.




P/s : sebelum tengok running man tu jangan lupa solat dulu (kalau dah masuk waktu solatlah)!





11 comments:

  1. RM !!!! lama tak tengok!! banyak dah tertinggal ni. haha..

    ReplyDelete
  2. nurul,ak ke yg pengaruh ko mule2?hahaha

    ReplyDelete
  3. Wilma pernah tengok running man nie...
    Memang lucu...Asyik ketawa jak :-D

    ReplyDelete
  4. hana dah angkat kening.
    hana xtau sebanarnya cerita apa la running man ni. yang hana tau ceta ni lawak sbb tengok blogger duk update pasal ni. kat sini baru hana tau running man ni bukan cerita tapi reality show.huhu

    ReplyDelete
  5. sy selalu dgr org cte pasal running man ni tapi tak pernah tengok hehe.. best sangat ke?

    ReplyDelete