Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 2, 2013

FIRST GIVEAWAY : HEADER MACAM MIZA AHMAD

bismillahirrahmanirrahim...


dua hari merayau tak sempat nak godek-godek blog tambah-tambah pula line internet tak best. ada segmen yang dah tamat tempoh tu aku tak sempat nak join. apa apa pun thanks sebab sudi tag I ye. tapi ada juga GA yang masih sempat join macam GA by Miza Ahmad ni. maceh Azi tag I. susah-susah je. :)





meh join ramai :) klik banner


tarikh tutup : 21/ 2/ 2013

tag
YANA
"tak sempat nak join segmen yang ditag hari tu so hakak tag awak pula ye dik"



makan nasi dengan kuah,
best juga kalau dapat cabutan bertuah.



sekian.... :)





2 comments: