Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 4, 2013

the launch of @km@l ku@s@ du@

bismillahirrahmanirrahim...


apa khabar semua! hehe ini hari ana sangat gumbira. sebab akhirnya dapat jugak buat header blog guna adobe photoshop. asyik tangguh-tangguh sampai malas nak explore photoshop tu. bukan susah sgt pun nak explore sebenarnyakan. google je terus jumpa macam2 tutorial. disebabkan malas nilah header blog aku semua pakai gambar yang sedia ada kat google tu ha. bukan setakat gambar je sedebuk google punya tajuk blog pun malas nak edit. hehe maafkan saya penunggu gua. 


Dengan ini, saya merasmikan nama baru blog nurulakmal sebagai akmal kuasa dua. kuasa dua sebab sekarang dah berdua dengan jejaka yang mempunyai nama yang sama.



muka comot




Akmal maksudnya sempurna. Moga-moga sempurnalah masjid kami macam tu juga dengan blog ni.  Aminnn. amin kan ye. maceh (>__<)





P/s : syok tengok hasil kerja tangan sendiri walaupun simple.anda pun samakan.




8 comments:

  1. hehe...i'm coming soon...bru 21...^_^

    ReplyDelete
  2. so sweet nama sama..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  3. sweetnya ..muka pun nak sama...smoga jodoh kekal hgga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  4. so sweet akmal akmal =)
    tgk kad nikah, br teringat..anak dh sorg kad nikah tak p ambik lg kat MAIS.. =(

    ReplyDelete