Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 15, 2013

Listen..listen...listen..

bismillahirrahmanirrahim...


hangat betul sekarang dgn isu kontroversi Sharifah Zohra Jabee >>>>>>>klik . setiap hari ada je komen kat Facebook pasal isu tu sampai melarat-larat....



iklan makanan



listen t-shirt



dan
yang latest setakat ni


hehe best juga dengar... (>__<) link asal sini




P/s : tengok dan nilailah sendiri.. :)




4 comments:

  1. ad ape ngn listen sbnrnye..ce cite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorang penceramah forum, Sharifah Zohra Jabeen iaitu merangkap jawatan Presiden Organisasi Suara Wanita 1Malaysia (SW1M) yang menggunakan perkataan listen..listen..listen banyak kali untuk menutup mulut seorang mahasiswi yang meyuarakan pendapat tentang keputusan mahkamah berkaitan Perhimpunan Bersih. fuh type satu nafas baca pun satu nafas ye. nak lagi faham silalah klik link yang sy tinggalkan kat atas tu. yang atas sekali pasal isu kontroversi Sharifah Zohra Jabee>>>>klik. ha yang tu. :)

      Delete
    2. ok..da pham tgk video tu~skrng ni ayt tu mmg pemes gilerr~mne2 pn blh jmpe.hahaha

      Delete
  2. bestnya parody lagu listen tu...blh buat album =)

    ReplyDelete