Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 11, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

bismillahirrahmanirrahim.....



hikhik aku sekarang memang tengah banyak masa terluang. lagi-lagi semenjak datang sini (hostel husband). sepenuh masa memerap dalam bilik je. hehe nak keluar sejuk amat. beku muka. bangun tidur je terus hadap lappy blogwalking sana sini. bila nak blogwalking pun satu hal juga sebab main singgah je mana-mana link yang aku jumpa lepas tu bila nak cari balik blog tu dah blur. so segmen ni memang bersesuaian dengan loser macam aku sebab nanti takdelah lost lagi bila nak blogwalking. klik je kat followerkan senang.


segmen Pencarian Blogger Baru oleh Aisyah Humaira' ni simple je. Asalkan  follower kurang daripada 1000 kira dah passlah. hikhik blog ni memang amat memenuhi syarat itu. 











Jumlah Follower sekarang :  48




boleh klik header Aisyah Humaira'  kalau nak join :) ada beberapa syarat mudah lain yang mudah perlu dipatuhi.

tarikh tutup 31/12/2012 (tertakluk kpd perubahan)






30 comments:

  1. bls kunjungan kat cni...slm perkenalan...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan dan follow ;)
    http://mrslullabies.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal..balas kunjungan..follow balik

    ReplyDelete
  4. Kunjungan balas dari saya....Salam perkenalan..First time datang sini~

    ReplyDelete
  5. salam .. hye dear .. done follow u .. rerajin la melawat sy yer ..

    ReplyDelete
  6. terima kasih.. nanti I dtg melawat semua..hihi

    ReplyDelete
  7. Salam datang dari segmen yg same..membalas kunjungn akak.. done follow u back :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg same :)
    jemput ke blog azy jgak ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower # 63 ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html?

    ReplyDelete
  10. done follow ur blog :)

    mai links

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. wahhh cepatnya dari 48 sekarang dah 65 followers...tahniah

    ReplyDelete
  12. Balas kunjungan. Done follow kak Akmal back :)

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan & follow.

    http://lalaexola.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. jom follow saya pulak..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen y sama :)

    http://cerita-nurathyrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. membalas kunjungan dari segmen sama...

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    follow #93

    ReplyDelete
  17. Salam nurul..thanks ya ziarah and folow blog..dah follow blog nuruljugak!!

    ReplyDelete
  18. dah follow blog nurul juga. juga dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  19. slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  20. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  21. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  22. dtg sini, dari segment yg sama. salam perkenalan...follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  23. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  24. salam kenal senarai 8..
    datang komen dan follow sini,
    feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  26. salam..datang follow dari segmen sama
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  27. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  28. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete