Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 16, 2012

macam mana nak buat lawatan ni..

bismillahirrahmanirrahim....


baru lepas blogwalking. tapi tak puaslah sebab ada follower yang tak simpan link blog. macam mana nak lawat kalau takde link. huhu aku ni dahle buta IT nak stalker sane sini cari link pun blur.


banyak follower punya home macam ni. site yang joined ada tapi link blog sendiri takde.




macam ni pun ada jugak. langsung tak ada apa-apa details. huu




tak bestlah macam nikan. atau ada ke cara lain untuk dapatkan link blog follower tu yang aku tak tahu. sori.




p/s : dah bertahun jadi blogger baru hari ni tahu best rupanya jalan sana sini baca cerita blogger lain. :)



6 comments:

  1. Betul tuh. Selalu jadi macam tuh. Rasa serba salah lah pulak kalau tak follow back.

    ReplyDelete
  2. hehe..bnde ni sbb sstgh org x tau yg dia x ltak link dia kat setting tu kot. jd bukan salah kite..hehe.. mmg best pon blogwalking.dan kdg2 sgt jeles blog org laen lg gempak dari kite kan..kan..

    ReplyDelete
  3. Betul3... trima kasih sudi joint blog saya... :)

    ReplyDelete
  4. ana punya profile pn mcm tu..takut blogger lain tak boleh nk jejak ana balik..so ana komen dkat entri dorg..ada sesiapa boleh bantu?nk ubah dekat mana yer?

    ReplyDelete
  5. em y sy tahu just sign in kat tempat kita follow. pastu klik kat options then klik site settings. kat box your profile tu ada button utk letak link kita. cara tu jela y saya tahu stakat ni.

    ReplyDelete
  6. ooohh..macam tu ke..tak pernah buat pn selama ni..thanx yer..akan dipraktik kan lpas ni

    ReplyDelete