Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 23, 2012

cari arnab jumpa tulang

bismillahirrahmanirrahim...




 sumber Google: Arnab di bulan



pernah dengar tak mitos tentang arnab di bulan ??? aku tahu cerita tu daripada sorang cikgu cina masa sekolah rendah dulu. biasalah budak-budak suka percaya benda-benda macam tukan. Pantang nampak bulan penuh je mesti nak tengok sebab nak cari arnab. malangnya sekali pun tak pernah jumpa sampai terlupa. tapi tiba-tiba je mitos tu datang balik dalam ingatan sebab............
-
-
-
-
-


arnab dah hilang tapi ada bentuk lain


zoom zoom zoom besarkan kasi besar sikit ek


bentuk tulangkan tu???? mata aku tak salahkan???


mata memang tak salah tapi otak yang something wrong sebab kes kempunan kecik-kecik dulu tak dapat tengok arnab pada bulan.



tu ha bulan kau! 



penghuni mana entah yang obses dgn tulang anjing lepas tu letak dalam lampu. tiap hari aku tengok syiling aku teringat kisah arnab kat bulan. tapi tu tulang! tulang anjing pulak tu kalau tulang ikan ke comel la sikit. nanti nak suruh Akmal panjat keluarkan tulang tula. agak-agak dia nak ke layan permintaan bini dia yang bukan-bukan ni ek padahal banyak lagi kerja lebih bermanfaat dia boleh buat. ceh yellew tew bermanfaatlah sangat semuanya.







6 comments:

  1. Dik,akak nak gtau akak baca blog kau


    Haha


    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasihla hakak. Terharu I. Hee

      Bisnes hokeh?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. haha, suspen..sapa pulak sorok tulang dlm tu? Cik Tikus kot..

    ReplyDelete
  3. bisnes cukuplaa bayar duit kete ahak ahak.bagi support kat bisnes akak cepat!

    ReplyDelete