Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 7, 2011

xnak baca pun xpa

Assalamualaikum...


apa khabar orang kampung....hehe cuti raya cina dah habis. so dah boleh berhenti berangan nak bergerak bebas atau kata lainnya nak buat ikut sesuka hati kau. sekarang masa utk menghadap segala mcm peraturan budak sekolah zaman purba. huh bosan sungguh....tskk..tssskk..tersiksa jiwa raga kot nak tunggu habis grade taon dpn. cptla2.. I x rela hidup begini lagi. I bkn budak sekolah lagi hokey... pdnla dgn muka an. siapa suruh menggatal nak pindah maktab an....huhu nangis pn xguna dah.... ok2 cukup.jom berhibur nak..disco??? aish bukan2 I bkn layan hiburan mcm tu k..I berhibur dgn jiran tetangga je.baru je kenal. tp I x sempat lg nak tanya siapa nama dia. bila I nak tanya je dia nyorok2kn muka. konon malu le tu... yang dia tahu asyik nak berenang di awangan je...hiks3...cute taw....adik I letak dia kat tempat best punya utk praktis skill berenang.



video
ada penah tgk stail berenang mcm ni???
ada???ada???


anda terhibur????hehe video ni aku xde edit2 letak lagu or cut2 bahagian2 tertentu...original dr ladang....haha act mls nk edit an.. I nak tujukan video ni buat si dia en.sang hatiku.yelakan I xsempat lagi nak sambut ulang tahun kelahiran U 6 Feb ritu.so video ni sgb hadiah hari jadi..boleh??boleh ke??? I taw u baca blog nikan..kan3..heee U sama cute mcm kwn baru I dlm video tu ok. I like.. hehe maaf kalau ada pihak y meluat baca. bukan selalu..teeheee..



merah....i suka




oh utk abah I jugak yang sambut hari ulang tahun kelahiran sehari selepas si dia. kakak syg abah sgt taw. tq jadi abah yang baik utk semua anak abah. muah3 hope abah suka hadiah y ank2 abah kasi hari tu ok. kami sj pilih GPS biar abah senang nak bawa kami jalan2 mcm selalu.:)


pink....i suka juga :)





status : sakit urat sendi tangan dan bahu..huhu
nota : esok pagi akan menghadap tuan besar bermisai panjang..:')







4 comments:

  1. hahaha..tkantoi lak silent follower..
    cute r kura2 2...haha
    tq darling....:)
    cute sgt entry kali ni..hahaha
    tgelak sorg2 ni....

    ReplyDelete
  2. tanpa nama : gelak tu terapi perut...bagus2

    ReplyDelete
  3. pipah : akmal nyorok perowt....hi3

    ReplyDelete