Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 24, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST




klik atas utk join

1st time kot join contest.walaupun dah last minute giler tp xpe aku try je sbb ni kali pertama jgk ditag utk join contest oleh izzani...heeee tarikh tutup 25 feb 2011 maknanya tepat jam 12 mlm nantilakan baru kira expired. betul x cik penganjur...(0_o)


so gambar pilihan aku utk contest ni ialah
-
-
-
-
-

dr kiri mira, aku, capek, pekot n nadwa




gambar ni diambil masa kawan2 teman tapi mesra datang ke rumah. so aku bawa mereka ni jalan2 di tanjung Muar y xseberapa nak pemes sgt tu..tp tu semua xpenting. yang penting ukhwah persahabatan kami sedari sekolah x akan pernah putus sampai bila2 walaupun jalan hidup kami berbeza-beza. ^_^



em alamak kalau ikut syarat2 penyertaan contest ni aku kena tag 3 orang
tp....
sempat lagi ke ek org y aku akan tag ni nak join....
hehehe
xpe2 aku tetap penuhi syarat penyertaan penganjur dan ini dia 3 org y bertuah itu


tunjukkanlah keteroran anda bertiga kejar masa sblm tarikh contest tamat..hik3
masih ada 1 jam stgh lagi...heee
maaf ye






4 comments:

  1. ohh yeaa~
    hrp2 aku pon sempat b4 12..haha.. maceh

    ReplyDelete
  2. apadaaa...dah x sempat la...akak baru baca ni hah..dan sekarang sudah menunjukkan detik jam 1:22 am..ngee~

    ReplyDelete