Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 29, 2011

realiti dan fantasi

assalamualaikum...



pagi yang indah itu realiti. penghidap barah otak tahap empat di puncak Gunung Kinabalu itu fantasi.karya thriller ramlee awang murshid mmg best. pembaca pasti akan berada di dunia imaginasi ciptaan beliau. aku juga xberkecuali. RAYYAN FANTASI. karya yang berkonsepkan thriller dan fantasi. dah dekat dua bulan lebih di pasaran kot tp baru sekarang jadi milik sendiri.terasa agak tertinggal disitu. tssk...tsskk..aku suka karya ramlee awang murshid. rugi taw siapa yang xsuka. idea penulisan beliau bukan cerita imaginasi semata tp ada nilai2 tersurat dan tersirat.bila anda dah mula membaca pasti anda xkan berani berhenti di pertengahan kerana fantasi telah menjadi realiti.kpd siapa2 yang belum pernah layan karya beliau, jom pergi kedai buku berdekatan dan cari rayyan fantasi. aku jamin kau juga akan dpt berada di dunia fantasi. (O_o)




alamak...mcm serupa je dua org atas nikan..



-
-
-
-
-
-
-
-



hurm... sebenarnya aku n family tgh tunggu khabar berita drp adik aku Naqib yang sepatutnya naik flight tghri ni dr cairo. nak cuti sama2 ngn kitorang kt malaysia utk dua minggu. tpkan mesir skrg tgh sibuk dgn isu demonstari rakyat yang nak jatuhkan pemimpin diorang, Husni Mubarak. cmpur hari ni dah masuk hari yang ke-5 protes. dgr cerita perkhidmatan internet disana dah ditutup. perkhidmatan panggilan dan SMS juga mungkin akan disekat.benarkah begitu ek???aku pun xsure sekadar dgr berita drp teman2. tp yang pasti kami sekeluarga xdpt nak contact naqib sejak petang smlm dan pg td berita Awani memaklumkan bahawa kawasan sana diarahkan perintah berkurung. huhu mintak2 Naqib xberada di lingkungan kawasan berkurung itu dan dpt berlepas dgn selamat. ini bukan fantasi ya tp realiti.




tentera yang dihantar masih belum mampu memberhentikan protes rakyat







nota : tolong doakan Naqib selamat tiba ya semua. :')




No comments:

Post a Comment