Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

sujud padaMu

assalamualaikum...


result exam dah keluar hari ni...all I can say is Alhamdulillah sbb yang paling penting paper calculusku lulus. syukur2...(^_^) xdpt nak bygkan if kena repeat paper pd awal2 sem nanti. xnak kesah dah pada CGPA yang jatuh tergolek kiri ke kanan tu. just sedia telinga je utk dileteri sang ratu hatiku...(tsk..tsk..tsk..) sob2.. mcm mana ngn kwn2 lain???? kebetulan sem ni pihak peperiksaan mungkin busy n xsempat nk canggihkan sistem result so semua org boleh cek result dgn mendownload slip keputusan keseluruhan. aku boleh tengok result kau dan kau boleh tengok result aku..mcm tu...huhu ada yang gagal (oh tidak!) eh kenapa semua dari opsyen matematik(oh no...oh nehi...oh tiiidakkkk!!!) sedih2... gara2 paper calculus segala.. mmg kantoi habis...tp nasi dah jd bubur lembik.. walau menangis air mata darah sekali pun xkan mengubah apa2. selamat berjuang kawan2.. doakan mereka ketabahan. amin..





beberapa langkah lagi utk masuk ke sem 5






No comments:

Post a Comment