Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

gathering



salam alaik..


1stly hope semua dalam keadaan sihat2 belaka hendaknya (eeh cam tulis surat time sekolah rendah dulu pulak..heee). nikmat yang ditarik sementara buat aku sgt menghargai saat2 badan y sihat dan fobia untuk membiarkan makanan disumbat terlalu banyak ke dalam perut. mimpi2 indah yang sepatutnya hadir dalam tidur yang lena digugat oleh perut yang memulas-mulas dan memaksa aku menjadi pengunjung setia tandas sepanjang malam.alhamdulillah ia semakin beransur pulih sekarang n bagi peluang utk aku post entry kali ni.


tujuan post kali ni nak cerita kisah satu malam yang menggembirakan buat aku.mungkin ada yang anggap cerita ni biasa dan x ada apa yang istimewa tp bagi aku ia sangat membahagiakan. sebab2nya ialah



naqib dah balik bercuti sampai hujung bln 9



dapat ketemu sama classmates IPG Kampus Kota Bharu di LCCT
mereka nk pergi bercuti di langkawi
tiba2 hati jadi sebak sbb xdpt join diorang..huhu
tp tetap puas hati
kurang2 terubat juga rindu dihati



overnight dgn sang dia (^_^)




hehe...kami bukan overnight berdua je tp dgn family juga..
mcm xpercaya ibu minta nak overnight kt abah..hehe




dgn rasminya en.sang dia dilantik sbg driver baru keluarga ckg noordin..




ohoo assistant y xboleh diharap..tidur tanpa rasa bersalah di sebelah driver





yaa..ini dia big boss kita tidur dgn lena...ops maafkan bahagian2 yang terkeluar itu ye..heee




ni pula muka masing2 yang x mandi pagi. masih bersemangat waja bagi makanan kt ikan di tasik titiwangsa




ok saufi & iqbal sila jgn keluar air mata darah ye..
terpaksa tiggalkan kamu semua di sekolah..haha




maintain ye ...jgn kasi nampak muka x mandi pagi..hee

2 comments: