Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 7, 2010

bie syg baby...



salam alaik...

haha title post kali ni agak menggelikan gara2 insiden pagi td di bilik tidur.waktu aku tengah fenin2 kena kejut subuh, tiba2 ada satu gegaran yang teramatla kuat di atas katil. aku tahu itu bivrate handphone lalu terus mencapai dan menekan read msg 'bie tito ea mlm td xtggu syg'. huhu kenapalah aku terpaksa baca benda ni pagi2. xtaw nak ckp macam mana tekak ni tiba2 rasa mual nak muntah2 hijau. mane ke tidaknya baru belasan tahun sudah bersayang bagai. xdpt nak diterima dek akal aku ni walaupun masih belum nak waras sepenuhnya akibat diserang bunyi dentuman guruh yang keluar dari tekak ibu ( memang dahsyat suasana pagi bila ibu mula menjalankan tugasnya mengejutkan anak2 yang susah nak bangun subuh). berbalik kpd msg yang aku terima td. actually handphone yang aku capai tu bkn aku punya tp adik aku yang masih bersekolah di tingkatan 4. bagi aku umur di peringkat sekolah ni xsesuailah nak mesej2 mcm tu. x rock langsung. kalau aku cuba ingat2 balik zaman sekolah aku dulu pun ada juga pengalaman bercinta ni tp xdela smp nak sayang2 abang2 bie2 baby2...uhuuu kurang2 yang paling nak abes mesra pun guna panggilan nama. okla tu kan. haish bila tgk adik aku tu duit belanja, pakai baju, top up and semualah ibu abah yang tanggung, da berangan nak bersayang2 pula. adoi parah2. hehehe aku post entry ni bkn nak kata aku xsetuju becinta zaman sekolah tp berpada2lah. masa depan pun masih jauh nak digapai inikan pula cinta. aku sbg kakak kepada adik2ku di rumah akan memulakan operasi memantau setiap mesej2 di dalam handphone mereka mulai saat ini. ahaks maafkanlah diri kakakmu . ini bukti syg kakak kpd adik2 agar tidak hanyut dalam dunia cintan-cinton sebelum tiba waktunya.



syg taw kt anda semua

2 comments:

  1. haha...akk bace pown terkejot gakz...x pew la..juz pantau je diorg..kalo over sgt smpai abai stdy..nasihat k.. :)

    ReplyDelete