Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 21, 2010

biawak baik...


eiii seram.....

ada mcm rumah hantu kat tgh2 hutankan. tp act tu anasir2 haiwan y suka pada lampu.. KELKATU....... pagi td sebelum bertolak ke maktab tiba2 ternampak scene atas tu... geli betul..habis penuh dinding luar rumah... nasib baik xmasuk dalam.... haiwan ni hidup kejap je...mlm2 sibuk cari lampu, bila siang mati juga...kesian... kelkatu yang singgah kt rumah aku mati sebab panas merayap atas lantai and ada haiwan pemangsa menyerang...ia besar dan berlidah panjang...hehe tp bagus juga. boleh tolong bersihkan mayat2 kelkatu yang bertimbun2 tu...tula dia bukti setiap kejadian ciptaan Allah ada fungsinya pada ekosistem kita. terima kasih en.biawak buncit...^_^

dapat snap dari dalam bilik..


No comments:

Post a Comment