Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 14, 2010

2.35 ptg..


pagi ni bjln mcm biasa pergi kelas mcm biasa2...
tghri pn mcm biasa relax2...
tp ptg je lain sket... lpas asar nak follow pija(classmate aku) ngn rumate dia g tesco..
tesco yang sama mcm sblm2 ni aku pergi, jalan yang sama aku lalu tok pergi tesco tp cuma transport je yang berbeza...heeee kami akn berbasikal ke tesco...
mmg len dari biasa...1st time aku akan berbasikal ke tesco yang jrknye lbh kuang 2 3 kilo dari Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu..
x sabar nak kayuh basikal...seronok2...
ok skrg kena bsoh baju siap2 baru boleh keluar dgn aman...yeba2 (T_T)

p/s : happy sgt2...esok nk blk rumah pule..

No comments:

Post a Comment